REZERVIŠI

Prvi maj

🌿🌲 Otkrijte Čaroliju Prvomajskih Praznika u hotelu Borovi! 🌲🌿
Zaronite u harmoniju tradicije, obavijeni mirisom borove šume i osluškujte zov prirode koja vas čeka. Hotel Borovi je vaša oaza, spoj modernog udobnog smeštaja, vrhunskog spa centra i čarobnih pejzaža koji čekaju da ih otkrijete, bez obzira da li putujete sami ili sa voljenima.
🏞️ Prirodna Lepota: Udahnite svežinu borovih šuma i okušajte se u istraživanju lepota pešterske visoravni, gde svaki korak predstavlja otkriće. Posetite i našu farmu u Caričini gde pored mnogih životinja imati mogućnost da se družite sa trenutno najtežim konjom na svetu dok ček komisiju Ginisa.
💆 Opustite se u Spa Centru: Prepustite se čarima našeg wellness i spa centra, gde se svaki tretman brine o vašem telu i umu. Delite ovaj trenutak opuštanja sa porodicom, prijateljima ili kolegama i osetite harmoniju duha.
🍽️ Gurmanski Užitak: Okusite raskoš tradicionalne kuhinje, gde se svaki zalogaj sprema s ljubavlju i pažnjom. Naši šefovi kuhinje koriste samo najkvalitetnije organske namirnice, uzgajane na Farmi hotela Borovi u idiličnoj Carčini.
🚫 Zdravlje Na Prvom Mestu: Uz poštovanje naših vrednosti, ponosno ističemo da u našim prostorijama nećete naći alkohol. Naša misija je vaše blagostanje i potpuna zadovoljstvo boravkom, stoga se fokusiramo na zdravlje i prirodnu harmoniju.
Pridružite nam se i otkrijte istinsku raskoš opuštanja i uživanja tokom prvomajskih praznika u Hotelu Borovi. Rezervišite svoj boravak već danas!

POGLEDAJTE I OSTALE PONUDE